design development website webapplicatie

Voor Garagebox Direct ontwikkelden wij een maatwerk reserveringssysteem met CRM. Van beheer tot automatische incasso, alles in één systeem.

Box reserveren

Via het reserveringsformulier kies je eerst een locatie. Na je behoefte aan oppervlakte te hebben gekozen kun je op de plattegrond je box selecteren. Vul je startdatum en persoonsgegevens in en je bent ready to go. Na de iDeal betaling van je reservering ontvang je direct je contract en bijbehorende factuur. Ook is het mogelijk om een box te kopen, na de aanbetaling ontvang je na akkoord een concept contract met alle benodigde informatie.

Betalingen

Elke maand ontvangen huurders een factuur per e-mail. De automatische incasso doet de rest. Via het CRM systeem zijn alle betalingen, incasso’s, facturen en de statussen daarvan te volgen. Stuur gemakkelijk een aanbetaallink vanuit het CRM voor nieuwe huurders.

CRM

Het CRM systeem geeft inzicht in alle locaties, boxen klanten en betalingen. Vanuit het CRM is het eenvoudig om deze data in te zien en te beheren. Het dashboard geeft real time inzicht in de stand van zaken van de belangrijkste peilers.

Schaalbaar platform

De applicatie is erop ingericht om in de toekomst meerdere locaties toe te voegen wat in lijn staat met de groei ambities van Garagebox Direct. Deze locaties zijn direct zichtbaar op de website en voor de klant beschikbaar om een box te kopen of te huren. Dit geeft Garagebox Direct de flexibiliteit om snel te handelen en zonder veel werk hun aanbod online beschikbaar te stellen en te beheren.