design development webapplicatie

Van onboarding, contractbeheer, inplannen van opdrachten tot registreren van uren. Inhuren werkt samen met opdrachtgevers en werknemers in één platform.

Onboarding en digitaal ondertekenen

Alle nieuwe werknemers krijgen na een screening en gesprek een link toegestuurd. Via deze link kunnen zij hun voorgedefinieerde contract invullen. Het uurtarief, secundaire voorwaarden en meer worden beheerd door het team van Inhuren. Nadat de contractflow is doorgelopen wordt via een digitale handtekening de overeenkomst tussen werknemer en inhuren gesloten, beide kunnen de ondertekende contracten terugvinden in hun beveiligde omgeving.

Online C.V.

Nadat de overeenkomst tussen werknemer en werkgever is afgerond kan de werknemer zijn online CV invullen en beheren. Toekomstige werkgevers kunnen dit profiel op aanvraag inzien om een juiste selectie te doen en match te vormen tussen werkgever en werknemer.

Opdrachten plaatsen en inplannen

Een werkgever kan gemakkelijk via het platform een oproep plaatsen. Plaats je herhaaldelijk dezelfde opdracht maar op verschillende momenten dan maak je gebruik van een template functie die de voorwaarden van de opdracht definiëren. Werkgevers krijgen meldingen als personeel zich inschrijft en keuren deze aanvragen zelf goed of af. Heb je vaker met dezelfde mensen gewerkt? Dan kunnen werkgevers deze mensen via het platform een persoonlijke uitnodiging sturen voor een nieuwe opdracht.

Urenregistratie en declaraties

Als de opdracht voltooid is krijgt de werkgever de gewerkte uren inzichtelijke met bijgevoegde declaraties. Deze kunnen goed- of afgekeurd worden met een notitie. Zo blijven alle betrokkenen goed op de hoogte van de situatie. Uiteindelijk gaat deze informatie door naar de financiële administratie.