design development website

Voor Reeleezee ontwikkelden wij een maatwerk website met verschillende koppelingen naar externe partijen in een samenwerkingsverband met SEO en SEA specialisten.

Flexibel CMS

Het cms is flexibel inzetbaar en te beheren zonder technische kennis, wel zo makkelijk. Door de opzet van verschillende templates kunnen er voor campagnes in rap tempo pagina’s worden opgezet. Repeterende elementen en formulieren zijn prettig te beheren.

Voor ieder wat wils

Reeleezee richt zich op ondernemers en accountants. Met elke doelgroep is rekening gehouden. Zo biedt Reeleezee gecertificeerde accountants een podium via de Vind een accountant tool. Op basis van een plaatsnaam of potscode zie je welke accountants in jouw omgeving met Reeleezee werken.

Koppelingen

De koppeling met de Kamer van Koophandel zorgt ervoor dat bedrijven een kort aanmeld formulier hoeven in te vullen. De autocomplete functie vult het formulier in op basis van je bedrijfsnaam. Zo weten ze bij Reeleezee ook meteen dat ze met ‘echt’ met een bedrijf te maken hebben. Nieuwe abonnementen worden direct via de API koppeling het eigen beheer systeem ingeschoten rekeninghoudend met de verschillende marketing funnels en automation.