Hellofresh

Eenvoudig een goede maaltijd op tafel

Hoe stellen wij onze (affiliate) partners in staat om in hun eigen huisstijl een campagne pagina op te maken die voor meer leads gaan zorgen? Zorg dat alle content makkelijk te beheren is en alle data goed meetbaar is.

Over Hellofresh

De nummer #1 maaltijdbox van Nederland. Naar eigen wens flexibel te bestellen, elke week nieuwe gerechten boordevol gezonde ingrediënten. Hellofresh doet je boodschappen, jij hoeft alleen te koken.

Unieke pagina’s voor iedere partner

In samenwerking met het marketingteam hebben wij een verschillende campagne websites gebouwd. Bij aanschaf van een Philips Airfryer werd een unieke code meegestuurd. Tegen een kleine betaling kon de code op de website verzilverd worden voor een maaltijd box speciaal voor de airfryer.

Rol van Studiodock

De landingspagina’s moesten flexibel in te richten zijn voor verschillende partners. Elke partner kreeg een custom subdomein zodat zij deze in hun communicatie konden gebruiken. Hierdoor kreeg ook elke partner een unieke landingspagina in eigen huisstijl. Als technisch partner hebben we Hellofresh geholpen met:

- (Technisch) advies flexibel in te zetten landingspagina’s
- Bouw van het platform
- Integratie van Mollie voor de verschillende betaalmethoden
- Coupon checker ter validatie van de gebruikte codes
- Uitrol van het platfom in Nederland en België

Meer cases

Deze website maakt gebruik van cookies voor het analyseren van gebruikersgedrag.