Inhuren

Zonder zorgen personeel inhuren

Hoe kunnen wij nieuw personeel en werkgevers zo efficiënt mogelijk onboarden zonder afbreuk te doen aan alle verplichte administratieve handelingen? Kunnen we een content platform bouwen waar meer kwalitatief verkeer naar toe komt en de conversie daarvan verhogen?

Over Inhuren

Specialist in de bemiddeling van vakmensen in de technische en logistieke industrie. Plaats gemakkelijk een opdracht of vacature op het platform. Voor je het weet heb je een match en breid je zonder zorgen flexibel je team uit.

Content platform met technische SEO

Het content platform van Inhuren bedient meerdere doelgroepen, werkgevers en werknemers. Alle content is gemigreerd naar het nieuwe platform waar ook de nieuwe look en feel tot zijn recht komt. Google sitespeed performance wordt nauwlettend in de gaten gehouden en waar nodig verder verbeterd.

Meer dan alleen een website

Het maatwerk platform van Inhuren brengt werknemers en werkgevers met elkaar in contact. We matchen vraag en aanbod om verder in te zetten op de platformeconomie. Van onboarding, contractbeheer en inplannen van opdrachten tot aan de urenregistraite. Alles in één platform.

Gebruikte technieken

De basis van het platform is gebouwd met Laravel als back-end. Alle data is api based opgezet en Vue.js is gebruikt voor het front-end. Ook zijn verschillende API koppelingen gebouwd met Stiply voor het digitaal ondertekenen van documenten en de Kamer van Koophandel voor het verifiëren van bedrijfsinformatie.

Rol van Studiodock

Een partner in digitalisering van ons bedrijf, dat was de eerste zoekvraag. In een tweejarig traject hebben we in vele sprints nieuwe features aan het platform toegevoegd. Door veel te leren van gebruikers is het platform in gestaag tempo gegroeid dat wat het nu is. Studiodock heeft het team van Inhuren geholpen met:

- Advies gehele technische stack.
- Tijdlijn van sprints en features.
- Bouw van het platform en bijbehorende websites.
- Integratie van verschillende koppelingen.
- Doorontwikkeling, beheer en onderhoud.

Meer cases

Deze website maakt gebruik van cookies voor het analyseren van gebruikersgedrag.