Reeleezee

Online boekhouden voor ondernemers

Vertaal onze nieuwe propositie naar online met als einddoel een hogere conversie. Zorg dat alle websites makkelijk kunnen worden beheerd vanuit één CMS en content creators geen technische beperkingen hebben om hun verhaal te vertellen.

Over Reeleezee

Je gehele boekhouding automatisch up-to-date. Waar je ook bent. Gemaakt voor ondernemers. Dat is de doelstelling van Reeleezee. Van offertes, btw aangiften tot en met de winst- en verliesrekening. Alles in één slimme omgeving.

Easy en flexibel content beheer

In samenwerking met verschillende specialistische marketing bureuas hebben wij de multisite omgeving van Reeleezee gebouwd. Snelle, SEO geoptimaliseerde websites in één CMS met als doel het verhaal van Reeleezee vertellen en hogere conversie behalen.

Het CMS is flexibel inzetbaar en beheer je zonder technische kennis. Wel zo makkelijk. Door de opzet van verschillende componenten kunnen er voor campagnes in hoog tempo pagina’s worden opgezet. Repeterende elementen en formulieren zijn gebruiksvriendelijk in hun beheer.

Meerdere doelgroepen in één CMS

Reeleezee richt zich op ondernemers en accountants. Met elke doelgroep is rekening gehouden. Zo biedt Reeleezee gecertificeerde accountants een podium via de Vind een Accountant tool. Op basis van een plaatsnaam of postcode zie je welke accountants in jouw omgeving met Reeleezee werken.

De koppeling met de Kamer van Koophandel zorgt ervoor dat bedrijven een korter aanmeld formulier invullen. De autocomplete functie vult het formulier in op basis van je bedrijfsnaam. Zo weet Reeleezee ook meteen dat ze met een ‘echt’ bedrijf te maken hebben.

Nieuwe abonnementen worden direct via de API koppeling het eigen beheer systeem ingeschoten, afgestemd op de verschillende marketing funnels en automation.

End of an era

De overname door Exact heeft er na een aantal jaar voor gezorgd dat het webteam geïntegreerd is met het team van Exact. Door het samenvoegen van de merken staat de site niet meer online. Lees hier meer over de overname.

Rol van Studiodock

Tijdens onze eerste gesprekken werd duidelijk dat er grote veranderingen aankwamen die impact zouden hebben op de website. Van nieuwe branding en propositie tot marketing uitingen. Alles is samengekomen op de nieuwe websites. Als technisch partner hebben we Reeleezee geholpen met:

- (Lange termijn) technisch advies
- Bouw van het nieuwe platform met benodigde koppelingen
- Technische implementatie wensen marketingbureau Bambuu
- Technische SEO optimalisatie in samenwerking met SEM Werkt
- Beheer en doorontwikkeling

Meer cases

Deze website maakt gebruik van cookies voor het analyseren van gebruikersgedrag.