Zonnemarkt

Dé zonnepanelen specialist

Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat we online laten zien wie we echt zijn? Hoe kunnen wij potentiële klanten deskundig inlichten over het proces dat zij aangaan bij de aanschaf van nieuwe zonnepanelen? En hoe worden wij in een krappe arbeidsmarkt (online) interessant voor nieuwe collega’s?

Zonnemarkt

Gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant, regelen zij alles van advies tot installatie en van financiering tot subsidieaanvraag. Zo zorgen zij dat iedereen op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op de energierekening kan besparen. Een topic dat vandaag de dag veel aandacht krijgt.

Hoe het werkt

Het aanschaffen van zonnepanelen is geen dagelijkse aankoop. Potentiële klanten oriënteren (terecht) goed voordat ze tot aanvraag over gaan. Focus op de “hoe” is hierin heel belangrijk. Door een uitgebreide hoe werkt het pagina worden potentiële klanten goed ingelicht over de stappen die volgen nadat er een aanvraag tot contact gedaan is.

27% meer aanvragen

Duidelijke offerte aanvraag buttons leiden tot een vernieuwd formulier. Kort, krachtig en effectief. Het oude formulier had een onduidelijke volgorde, velden waren niet duidelijk zichtbaar, laat staan de aanvraag knop. In de vernieuwde variant is dat gelukkig anders.

Een eigen installatie team

Laten zien wie we zijn, dus ook onze monteurs. Door een duidelijke weergave van de installatie dag weten klanten precies wat ze kunnen verwachten. Wel zo fijn.

Meer cases

Deze website maakt gebruik van cookies voor het analyseren van gebruikersgedrag.