Onze kracht zit in het digitaliseren en optimaliseren van processen. Bij ieder project ligt de focus op zoveel mogelijk toegevoegde waarde leveren.

1.

UI / UX Design

Een prettige user flow is ons uitgangspunt. Maak het zo makkelijk mogelijk maken om doelen te bereiken door intuitieve en eenvoudige interfaces te creëren.

2.

Development

Van het ontwikkelen van content websites met CMS tot het ontwikkelen van volledige webapplicaties. Dit doen wij op basis van Wordpress, Laravel en Vue.

Websites

Content Website

Van content websites van kleine omvang tot websites met 150+ pagina’s, het beheren hiervan is eenvoudig door het gebruik van Wordpress. Herhalende layouts en content blocken maken wij makkelijk te beheren door gebruik te maken van bijvoorbeeld Visual Composer en ondersteuning voor verschillende op maat gemaakte content types.

Met ervaring in performance tuning in Wordpress weten wij websites sterk te laten scoren in Google Pagespeed ter bevordering van de SEO.

Webshop

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van webshops draait het om conversie. Korte en duidelijke customer journeys en laadsnelheid zijn alles bepalend voor het succes van je webshop.

Een eenvoudig voorbeeld van het verkorten van de customer journey is een one page checkout. Maak het afrekenen kort en eenvoudig. Snelheid behalen doen we door de technieken te gebruiken met de hoogste performance en geoptimaliseerde systemen.

Webapplicaties & Maatwerk

Slimme Formulieren

Informatie en documenten verzamelen van klanten zien wij vaak handmatig gebeuren. Door slimme formulieren te gebruiken is het verzamelen van data en documenten eenvoudig en altijd compleet.

Een overzichtelijk adminpanel toont alle entries en de voortgang. Vanuit de admin omgeving is het ook mogelijk om per email een verzoek te versturen naar de klant tot het aanleveren van gegevens.

Digitale Contracten

In combinatie met slimme formulieren zijn digitale documenten of contracten op te stellen in pdf formaat. Deze documenten kunnen als template worden ingeladen en gevuld worden met verzamelde informatie.

Indien een handtekening gewenst is kan dit worden toegevoegd aan het digitale proces. Deze digitale te plaatsen handtekening is tevens rechtsgeldig.

Betaling en Facturatie

Er valt veel tijd te besparen door betalingen en facturatie digitaal te implementeren in je bedrijfsprocessen. Geen omkijken naar je betaalverkeer zowel voor enkele of maandelijks terugkerende betalingen bij abonnementen.

De communicatie volledig in je huisstijl, van de emails tot de pdf-facturen. Exports van de mutaties zijn beschikbaar voor je boekhouding.