Studiodock

Company Updates: Juli '22

Een luchtige manier om op de hoogte te blijven wat er allemaal gebeurt bij Studiodock. Kleine korte updates, een kijkje achter de schermen van maand tot maand.

21 Jul

Wij gaan er even tussen uit

De vakantieperiode is aangebroken, zo ook voor ons. Begin September gaan de Company Updates weer verder!

14 Jul

Yes, we zijn live! 🎉

Het was een flinke klus. De nieuwe richting van Studiodock uitwerken, nieuwe website ontwerpen en ontwikkelen, podcast concept vormgeven en opnemen en een bak met content schrijven en schieten. Maar goed dan heb je wel wat! Wij zijn blij met het resultaat.

13 Jul

Een lunch om wat te vieren

Hard aan het werk om de laatste video's te editen, de podcast snippets voor te bereiden die komende week gepost gaan worden op de socials en een laatste blik te werpen op de teksten voor onze nieuwe website!

Dat vieren we vandaag alvast door buiten de deur te lunchen bij Ranchi Amsterdam in de Pijp. Not bad 🌝

5 Jul

Belichting en finetunen

Drie verschillende hoeken, allemaal verschillend qua lichtinval. Dat zijn van die dingen waar je van te voren geen rekening mee houdt. Eenmaal geïmporteerd in Final Cut Pro hebben de verschillende hoeken een ander kleurtoon. Gelukkig is het enigszins gelukt dit gelijk te trekken in Final Cut Pro door te Googlen en Youtube te raadplegen. Google is your best friend 😃

3 Jul

De video setup testen

Een beetje puzzelen: de hoeken van de camera's (wat overigens 3 iPhones zijn), de frames / positionering en het editen van het beeld. Voor het geluid hebben we draadloze microfoons die via bluetooth verbonden zijn met één van de iPhones.

1 Jul

Zithoek voor video opnames

Met de nieuwe richting voor Studiodock gaan we meer content naar buiten brengen en laten zien wat er gebeurt achter de schermen. We hebben bijvoorbeeld een zithoek gemaakt waar we video's gaan opnemen. Die gaan de komende periode op deze website te zien zijn!

Deze website maakt gebruik van cookies voor het analyseren van gebruikersgedrag.