Hoe draagt jouw website bij aan het behalen van je business doelen?

Wij denken samen met jou mee over de doelen die je website moet behalen. Wil je bijvoorbeeld meer offerte aanvragen of probeer je bezoekers te informeren? Wij weten wat je online moet doen om je doelen te behalen.

Haal meer uit je website

Vertel jouw verhaal

Een website op maat zorgt ervoor dat jij online je verhaal kunt vertellen. Zoek je meer klanten, wil je bezoekers informeren of verkoop je direct producten? Een goede website of webwinkel helpt je bij het bereiken van je doelen. Wij helpen ondernemers in het gehele proces van start tot eind. Zijn we daarna klaar? Nee, wij bekijken goed waar verdere kansen liggen en optimaliseren door. Dit doen we aan de hand van een duidelijk strategie die we samen bepalen.

Van bezoeker naar klant

Een goed vindbare website is nodig om nieuwe klanten te vinden, wist je dat de snelheid van je website een steeds belangrijkere rol speelt in dit proces? Onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google. Naast het bouwen van een snelle website helpen wij je bezoeker om snel en makkelijk te vinden wat ze zoeken.

Websites op maat gericht op performanceDuidelijke communicatieBlijven meedenken in doorontwikkelingGedreven vanuit design en techniek

Conversie optimalisatie

Hoe zorg jij ervoor dat bezoekers klanten worden? Wij helpen jou om bezoekers te converteren naar klanten. Een optimaal werkende website of webshop welke wij continu monitoren en verder verbeteren.

Doelstellingen bepalenData verzamelen en analyserenRoadmap en conversieplan

Je doelgroep bereiken

Waar zijn jouw klanten naar opzoek? Jij kent je klant, wij weten hoe we die moeten vinden. Door de juiste stappen te doorlopen op je website zul je in contact komen met nieuwe klanten.

Ken je klant!Zoek interactie met je (potentiƫle) klantZorg dat de klant in actie kan komen
Neem contact op

Een greep uit onze klanten

Klaar om jouw digitale groei te versnellen?

Sergo helpt je verder

Benieuwd hoe we jouw onderneming samen naar een hoger niveau kunnen tillen?

Gerard Doustraat 62
1072 VV Amsterdam