Werkwijze

Structuur zorgt voor duidelijkheid. Zo waarborgen wij kwaliteit. Bij de start van een project. Maar ook tijdens en na oplevering. Elke project is maatwerk. Voor de voortgang gebruiken we fases. Zo weet jij wat je kan verwachten. En wij ook. Van begin tot eind.

Neem contact op

Discover

Strategie is de basis. Perfect als je die hebt uitgedacht. Zo bepalen we sneller de richting. Heb je dit nog niet? Geen ramp. We koppelen je aan een partner. Verder bepalen we de doelstellingen. Wanneer is onze samenwerking succesvol? We bepalen kpi’s en targets. Een duidelijke visie op een eindproduct.

Concept

De doelstellingen zijn bepaald. We kunnen door. Een technisch document legt alle informatie vast. Onze ontwerpers werken de user stories uit. Welke schermen krijgen bezoekers te zien? Hoe navigeren ze door de website? Hoe kunnen ze klant worden? In een aantal sessies leggen we dit samen vast.

Create

Van concept naar definitief ontwerp. Voor mobiel en desktop. We maken gebruik van je merkstijl. Een designsysteem zorgt voor schaalbaarheid. We denken in herbruikbare onderdelen. Handig voor jou en onze developers. Tot slot een klikbaar prototype. Zo heb jij grip op het eindresultaat.

Develop

Het technische team start. Zij weten wat ze te doen staat. Kennen het technisch document. Hebben de designs gezien. Dagelijks of wekelijks contact over de voortgang. In een korte sprint naar een testomgeving. Inzicht in de voortgang. Geen poespas.

Launch

Een formele procedure. Alle neuzen dezelfde kant op. Intern en extern. Ieder zijn eigen verantwoordelijkheid. Maar één team, één taak. Alles met een backup plan. Mocht het toch mis gaan. Wel zo veilig. Natuurlijk testen we alle onderdelen. Van GTM tot redirects. Je marketing team kan nu echt van start!

Run & Grow

Wij beheren en onderhouden. Ontwikkelen door, wekelijks of maandelijks. Werken verder samen met je marketing team. Optimaliseren waar nodig. Gefelicteerd. Je nieuwe digitale strategie kan gaan groeien.

Klaar om jouw team te versterken met onze kennis?

Sergo helpt je verder

Benieuwd hoe we jouw onderneming samen naar een hoger niveau kunnen tillen?

Gerard Doustraat 62
1072 VV Amsterdam